18 / 04 / 2024

Vişnelik Apartments proje detayları

Vişnelik Apartments proje detayları

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Proje finansmanı nedir?

Proje finansmanı, özel projelerde önemli bir görevi üstlenen profesyonellerin yönettiği bir süreçtir. Bu süreçte, projenin finansal işlemleri geleceğe yönelik esas alınır. Bu noktada proje finansmanı nedir, ne anlama gelir ve teknikleri nelerdir soruları önem kazanıyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Emirgan Apartments by Seba satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘Emirgan Apartments by Seba’ projesi satışa çıktı. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı ise 20 bin TL.

Kira sertifikası ve varlık kiralama şirketlerine yönelik değişiklik TBMM'den geçti!

Kira sertifikası ve varlık kiralama şirketlerine yönelik olarak yapılan değişiklikle proje finansmanı, proje finansman fonu ve projeye dayalı menkul kıymet hususları yeniden düzenleniyor.

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Konut sektörü orta gelir grubuna yönelik proje üretecek!

TUİK İnşaat Maliyet Endeksi verileri açıklandı. Sektör temsilcileri tarafından, konut sektörünün özellikle orta gelir grubuna yönelik projelere daha fazla ağırlık verilmesi, üretim fazlası sorunun çözülmesi bekleniyor.

Vişnelik Apartments proje detayları Haberi

Vişnelik Apartments proje detayları

Ankara´nın stüdyo konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje. Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek. 


Ankara nın en değerli bölgelerinden 100.Yıl'da bulunan Vişnelik Apartments'da , bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Proje Ankara´nın en önemli arterleri olan Eskişehir Yolu ve Konya Yolu'na 3 km, Kızılay veÇankaya'ya 7 km mesafe de olup, ayrıca AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali,Ato Kongre ve Fuar Merkezi, Armada Alışveriş Merkezi, Mövenpick Hotel veTOBB Hastanesi, Bayındır Hastanesi, 7 yıldızlı Marriott Hotel ve Ulusoy Söğütözü Terminali Merkez Hareket Noktası, Ankara´nın her bölgesindenkolaylıkla ulaşılabilecek Söğütözü-Çayyolu ile Söğütözü-Kızılay...