29 / 03 / 2024

Ankara Wonderland Eurasia yarın açılıyor!

Ankara Wonderland Eurasia yarın açılıyor!

Ankara'da 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan ve eski adıyla Ankapark yeni adıyla Wonderland Eurasia, yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak.



Ankara'da kurulan ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olma özelliği taşıyan önceki adıyla Ankapark, yeni adıyla Wonderland Eurasia yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından, 1 milyon 300 bin metrekarelik alana kurulan Ankara Wonderland Eurasia'nın açılışını duyurmak amacıyla 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda vatandaşlara yüzlerce futbol ve basketbol topu dağıtıldı.

Ankara Wonderland Eurasia'nın açılışı yarın gerçekleşecek. Tema parka ilk yıl 5 milyon yerli ve yabancı turistin gelmesi hedefleniyor.

Wonderland Eurasia'da 23 Nisan-5 Mayıs arasında konserler de verilecek.

Uçan adadan uçan tiyatroya, rüzgar süvarilerinden buz mağarasına kadar birçok eğlence ünitesinin ve 2 milyondan fazla bitki ve ağaç türünün bulunduğu tema parkın giriş ücretleri, çocuk ve yetişkin için günlük kişi başı 25 lira, 4 kişilik aile için 80 lira, yıllık limitsiz ise 950 lira olarak belirlendi.


Geri Dön