20 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...



Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. O sırada iş yerinde bağlı bulunan köpek, göçük altında kaldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Ragıp Tüzün Mahallesi Çarşı Caddesi'nde temel kazısı yapılan yerin bitişiğindeki 2 katlı hırdavatçı dükkanı sabah saat 06:00 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü.

Ankara Yenimahalle de iş yerinin zemini çöktü! 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Gelen ekipler, göçük alanında gaz kaçağı olduğunu fark etti, doğal gaz dağıtım firmasından da bölgeye ekip sevk edildi. Gelen doğal gaz dağıtım firması çalışanları, alana girdi ve gazı kesti. 

İş yeri sahibi ve işletmecisi de olay yerine geldi. İşletmeci, olay sırasında içeride köpeğinin bağlı bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine itfaiye erleri, enkaz altında kalan köpeğin bulunması için çalışmalara başladı.

İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü ifade edildi. 

Ankara'daki yeni nizamiye binası açıldı!

Beyoğlu'nda 2 katlı bina çöktü!


Geri Dön