19 / 04 / 2024

Ankara'daki dev arazi için imar izni bekleniyor!

Ankara'daki dev arazi için imar izni bekleniyor!

Toplam 3 milyar TL'ye satın alınan 8 milyon 700 bin metrekarelik arazi için imar izni bekleniyor. Ankara'daki sanayi projesi kapsamında 5 bin iş yeri yapılması planlanıyor. 



Ankara'da 3 milyar TL'ye satın alınan arazi için imar izni bekleniyor. Sanayi projesi kapsamında inşa edilecek 5 bin iş yerinde 100 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

Toplam 8 milyon 700 bin metrekarelik arazide dev bir istihdam alanı kazandırılacağı belirtildi. Savunma sanayi olarak belirlenen bölge için imar desteği isteniyor. 

Yatırım duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

''Ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla; satın aldığımız 8 milyon 700 bin metrekarelik bir arazide yapacağımız yatırımla en az 5 bin işyerinin bulunacağı, 100 bin kişinin iş imkanına sahip olabileceği bir istihdam alanını hayata geçirmek istiyoruz.

Savunma sanayi olarak belirlenmiş bölgede bulunan, satın aldığımız arazimizde mevzii imar yapabilmek için desteğinizi bekliyoruz.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Çevre v e Şehircilik Bakanımız,  Ankara  Valimiz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm yetkililer tarafından konunun incelenerek Kamu Yararı Kararı'nın alınması ve Sanayi Amaçlı Özel İmar Planı'nın hayata geçirilmesi hususunda desteklerini bekliyoruz.''

Ankara daki dev arazi için imar izni bekleniyor!

Bölgeye yatırım yapmış olan kurumlar:
S.S. Başkentliler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi
S.S. Hangar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 
S.S. Büyük Yıldız Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 
S.S. Modern Büyük Sanayi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi
S.S. Nakliyeciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi
S.S. Yurtsavunma Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi
S.S. Antor Birlik Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi
S.S. Genç Bilge Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi MİTAŞ A.Ş.


Geri Dön