18 / 04 / 2024

Prefabrik ev için imar izni gerekli mi?

Prefabrik ev için imar izni gerekli mi?

Prefabrik evler, demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamı gerektirmeyen yapılar olarak biliniyor. Peki, prefabrik ev için imar izni gerekli mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...



Pandemi sürecinin başından itibaren prefabrik evlere olan talep giderek artmaya başladı. Özellikle büyükşehirde yaşamını devam ettiren birçok insan pandemi sürecinin yaratmış olduğu olumsuz etkilerden kurtulmak adına kendilerine farklı şehirlerde hayat kurmaya başladılar. 

Bu süreçte özellikle müstakil yaşam tarzı oldukça rağbet gördü. Doğa ile iç içe yaşayarak kendinizi dinleyebileceğiniz prefabrik evler kısa sürede yapılması ve uygun fiyatları ile tercih sebebi oldu. 

Prefabrik ev için imar izni gerekli mi?

Hazır stoklu evleri tercih ettiğinizde aynı gün teslimat seçenekleri de bulunuyor. Aynı gün teslimat seçeneği bulunmayan yapılarda ise hazır eviniz en geç 2 iş günü içerisinde teslim edilebiliyor. Kurulum yapılır yapılmaz kullanabileceğiniz bu evler, modern görünümleri ile kurulum yapıldığı alanlara ayrı bir hava katıyor. 

Hazır stoklu evler, diğer prefabrik ev modelleri ile aynı özelliklere sahip olarak üretiliyor. Kullanılan tüm malzemelerin kalitesi 1.kalite malzemelerden oluşuyor ve uzun ömürlü kullanım konforu sağlıyor. Peki, Prefabrik ev için imar izni gerekli midir? İşte tüm detaylar... 


Geri Dön