20 / 04 / 2024

Antalya Döşemealtı'nda 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Döşemealtı'nda 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Belediye Başkanlığı, Döşemealtı'nda yer alan arsayı 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.



Antalya Belediye Başkanlığı, Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi.

Antalya Döşemealtı nda 45 milyon TL ye satılık arsa!

1-Yukarıdaki listede bulunan Mülkiyeti Döşemealtı Belediyesine ait taşınmazın 2886  sayılı  Devlet  İhale  Kanunu’nun  36.Maddesi  gereğince  Kapalı teklif usulü ile   belirtilen  tarihte Belediye toplantı Salonunda  toplanacak komisyon tarafından   SATIŞ ihalesi yapılacaktır.

2- İhaleye girecekler ihale saatinden önce Banka Teminat Mektubu veya geçici teminat miktarını  Belediyemiz veznesine yatırmış olması ve ihaleye girecek şahsın şahsen veya vekaleten katılması gerekmektedir.

3- İhaleye İştirak etmek isteyenler; 

     a) Satın almak istedikleri taşınmazın, yukarıda belirtilen  geçici teminatını Belediye veznesine  yatırılacaktır.

     b) Özel kişilerin;  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve aslı  İkametgah senedi (yerleşim yeri belgesi),

     c)  Tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; güncel tasdikli yetki belgesini,  imza sirkülerini, tüzel kişiliğe ait   güncel alınmış ticaret  ve   sanayi odası belgesini, 

     ç) Vekaleten ihaleye gireceklerin güncel  noter tasdikli vekaletname örneğini ve imza sirkülerini  ihale  saatine kadar  Belediye İhale Birimine vermeleri zorunludur.

     d) Ortak olarak ihaleye katılmak isteyenlerin Noterden yaptıracakları ortaklık sözleşmesi,ikamet belgesi ile kimliklerini getirmeleri ayrıca ortakların tümünün şartnameyi imzalaması mecburidir.

Antalya Döşemealtı nda 45 milyon TL ye satılık arsa!

4- Posta ile yapılacak müracaatlardan doğacak gecikmeden dolayı itiraz kabul olunmaz.

5- Belediyemiz  ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

6- İhaleye Katılacakların ihale günü olumsuzluk yaşamaması adına en az bir gün önceden evraklarını Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Kontrol ettirmeleri ve İhale Şartnamesini incelemeleri gerekmektedir.

7- İhale şartnamesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilir.

8- Kapalı teklif için Katılımcıların Teklif mektubunu içeren iç zarf  ile teklifi veren tarafından imzalanmış şartname ve istenen diğer
 belgeler ile birlikte 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun  36.maddesine göre  hazırlayacakları kapalı zarflarını ihale     tarih ve saatine kadar
 Belediye İhale Servisine vermeleri zorunludur. 

9- Taşınmazlarda  Sosyal Güvenlik kurumunun Kamu Haczi ile Antalya Genel İcra Dairesinin icrai Haczi vardır. Alıcı tarafından ödeme yapılmasına müteakip tapu devri yapılacak bu ve gelebilecek benzeri haciz ve şerhler tapu devrinden sonra kaldırılacaktır.Taşınmazın Mevcut durumu yukarıda belirtilmiş, diğer hususlar ihale şartnamesindedir.

İrtibat: 0242 421 30 53 (1230 -1251 veya 1244 dahili)


Geri Dön