26 / 04 / 2024

antalya döşemealtı satılık arsa

antalya döşemealtı satılık arsa

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Antalya Döşemealtı'nda satılık 101 bin 323 metrekare arsa! 95 milyon TL'ye!

Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yağca Mahallesi 8735 ada 5 parselde yer alan 101 bin 323 metrekarelik arsayı satıyor...

Antalya Döşemealtı'nda 90 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yağca Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 90 milyon TL'ye satıyor... 

Antalya Döşemealtı'nda 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 10 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 14 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsayı 14 milyon 53 bin 670 TL'ye satıyor...

Antalya'da 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Yağca Mahallesi'nde yer alan arsayı 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Belediye Başkanlığı, Döşemealtı'nda yer alan arsayı 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 9.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nden 48.1 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesinde yer alan 6 gayrimenkulü 48 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Antalya Döşemealtı'da 45.6 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Döşemealtı Belediye Başkanlığı tarafından Antalya'nın 2 mahallesindeki 9 arsayı 45 milyon 621 bin TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli TL olarak belirlendi.

Antalya Döşemealtı'nda 69.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 4 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 13 Haziran'da düzenlenecek..

Antalya Döşemealtı'nda 69.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Konut alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 69 milyon 218 bin 505 TL olarak belirlendi.

Antalya Döşemealtı'nda 54.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, mülkiyetine ait 3 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 27 Eylül Salı günü yapılacak gayrimenkullerin toplam satış bedeli 54 milyon 200 bin 965 TL olarak belirlendi.

Antalya Döşemealtı'nda 54.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Yeşilbayır'daki 3 arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı arsaların toplam bedeli 54 milyon 200 bin 965 TL olarak belirlendi.

Antalya Döşemealtı'nda 6 arsa satışa çıkarıldı!

Döşemealtı'nda 6 adet arsa halka açık ihale yöntemiyle satışa çıkartıldı.İhalesi 27 Ekim Salı günü saat 14.00'de Döşemealtı Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

antalya döşemealtı satılık arsa Haberi

antalya döşemealtı satılık arsa

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi tarafından, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesi satışa sunuluyor.

Antalya Döşemealtı'nda yer alan 134 bin 068 yüzölçümlü arsanın belediyeye ait 8.582 metrekarelik hissesi satılacak. Arsa satışının ihalesi kapalı teklif usulü ile 29 Eylül 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Peki Antalya Döşemealtı'nda satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi tarafından satışı yapılacak 8 bin 582 metrekarelik arsa hissesinin geçici teminat bedeli 1 milyon 400 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsanın fiyatı ise 4 milyon 750 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

İşte Antalya ili Döşemealtı Belediyesi tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...