26 / 04 / 2024

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 



Finike’nin en güzel noktalarından birinde hayata geçirilen Eroğlu Nuri Cami’sinde çalışmalar da sona geliniyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ekibiyle beraber Finike Limanı’nın üst kısmında yer alan ve sahile hakim bir konumdaki camii inşaatında incelemeler yaptı.

YÜZDE 80’İ BİTTİ

Yüklenici firma yetkilileri çalışmalar hakkında Başkan Böcek'e bilgi verdi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle, taştan ve hiç çimento kullanılmadan hayata geçirilen Eroğlu Nuri Cami’ndeki çalışmanın yüzde 80 seviyesine geldiği bildirildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin de desteği ile çalışması hızla süren Eroğlu Nuri Cami’nin Ramazan Ayı içerisinde tamamlanacağını açıkladı.  Başkan Böcek, “Allah’ın izniyle camiyi bayram namazına yetiştirmeye çalışacağız. Müteahhidimizin parasını ödemeye devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 


Geri Dön