25 / 04 / 2024

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.



Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez'de inşa edilen modern sağlık merkezi tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  modern sağlık merkezi kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği de sağlık merkezine taşınarak hizmetine bu binada devam edecek.

Antalyalıların sağlığını koruyucu ve tedavi edici hizmetlerini aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, çocuklara yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kapsamını genişleterek Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı Otogar Kavşağı yakınındaki büyük ve modern yeni hizmet binasına taşıdı.

MODERN TEKNOLOJİ İLE KONFORLU HİZMET 

Yıllardır Sütçüler'deki binasında 4 ünite ile hizmet veren merkez yeni binasında modern teknolojinin tüm imkanları kullanılarak yapılacak tanı ve tedavi işlemleriyle ağız ve diş sağlığı konusunda hizmetine devam edecek. Büyükşehir Belediyesi, 5 katlı olan ve 2000 metrekare kapalı alana sahip binayı, kapsamlı bir sağlık merkezine çevirdi. 

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!


Geri Dön