29 / 03 / 2024

Kepez'de kent parkı ve sağlık merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Kepez'de kent parkı ve sağlık merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Kepez Belediyesi, kent parkı ve belediye sağlık merkezi inşaa edecek. İhalenin kesinleşmesi ve yer teslimin ardından projelerin inşasının bu yıl içerisinde başlayacağı bildirildi.



Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde yapımlarını başlattığı merkez camii, şefkat ve huzur evi ile semt spor sahası yatırımlarından sonra ilçeye iki önemli proje daha kazandırıyor.  


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te yapma sözünü verdiği 7 proje içerisinde inşaat sırası kent parkına ve belediye sağlık merkezine geldi. 


Kepez'e, prestij kazandıracak olan iki projenin yapım ihalesi gerçekleşti. İhalenin kesinleşmesi ve yer teslimin ardından projelerin inşasının bu yıl içerisinde başlayacağı bildirildi. Projelerden Çelebi Sultan Mehmed Cami, semt spor sahaları ile şefkat ve huzur evinin yapımı sürüyor. Kent Parkı ve belediye sağlık merkezi ihaleye çıktı. Son 3 proje olan açık yüzme havuzunun (Fabrikalar Mahallesi), şehir kütüphanesinin (Yükseliş Mahallesi) ve sosyal yardımlaşma merkezinin (Düdenbaşı Mahallesi) ihalesi ise önümüzdeki aylarda olacağı ifade edildi.


Star 


Geri Dön