24 / 04 / 2024

Kepez'de dev sağlık yatırımları sürüyor!

Kepez'de dev sağlık yatırımları sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü sağlık yatırımlarının sürdüğünü belirterek 2016' da Kepez'e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi



Kepez Belediyesi Meclisi Kasım ayı devam toplantısında, gündeme gelmesi üzerine sağlık yatırımları ile ilgili bilgiler veren Başkan Hakan Tütüncü, 2016 yılında tamamlanacak ve temeli atılacak sağlık yatırımlarıyla Kepez'in bir sağlık şehri olacağını anlattı. 


ÜLKENİN İLK AKILLI HASTANESİ 

Kepez'in nüfusunun 500 bine yaklaştığının altını çizen Tütüncü, sağlık tesisi yatırımlarının, bölge insanlarının başka ilçelere sağlık ihtiyaçlarını karşılamak adına gitmemeleri adına çok anlamlı olduğunu söyledi. Sütçüler Mahallesi'ndeki devlet hastanesinin 15- 20 gün sonra resmi ön kabul aşamasına geleceğini anlatan Tütüncü, bu binanın Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi olacağının altını çizdi. Antalya'nın ilk onkoloji hastanesinin de yapılacağını müjdeleyen Tütüncü, "Sağlık Bakanlığı ile bu konuda 2 ay kadar önce prensipte anlaştık ve gerekli protokolleri imzaladık. Bir taraftan da Ahatlı Mahallesi'nde sessiz sedasız 50 üniteli Antalya Diş Hastanesi inşaatı yükseliyor. Sağlık Bakanlığı, ikinci diş hastanesini de Güneş Mahallesi'nde yapmayı planlıyor" diye konuştu. 


1500 YATAKLI BÖLGE HASTANESİ 

Göçerler Mahallesi'nde yeri hazırlanan 1000 yataklı bölge hastanesinin kapasitesinin 1500'e çıkartıldığını da hatırlatan Tütüncü, "Devlet planlama teşkilatında planlaması yapılıyor. İmar planlamasını tamamladık. Bu sağlık müjdeleri hayırlı olsun. Bunlar kamu yatırımlarıydı. Özel sağlık yatırımları da gelecek" dedi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön