25 / 04 / 2024

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 



Antalya’nın dört bir yanında hizmet ve proje üreten Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında büyük bir yoğunluğun yaşandığı Korkuteli’de bir çok yatırım yaptı. 

Cadde düzenlemeleri ilçenin imajını değiştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, göreve gelir gelmez Korkuteli’nde yarım kalan ve eksikliği hissedilen çalışmaları gerçekleştirmek için kolları sıvayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilk olarak ilçenin ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalan otogarla ilgili sıkıntıları giderdi. Korkuteli'nde trafiğin kilitlenme noktasına geldiği Fatih Caddesi yeniden düzenleyerek, Korkuteli’nin girişine yakışır hale getirdi. 

5 yıldızlı köy konağı

Ulaşım açısından büyük önem taşıyan Hükümet Caddesi, Eski Hastane Caddesi, Alaaddin Keykubat Caddesi ile Atatürk ve Mehmet Akif caddelerinde de asfalt, peyzaj, kaldırım, aydınlatma ve altyapı çalışmaları yaptı. Avdan Mahallesi’ne 5 yıldızlı bir köy konağı inşa edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmaları ile ilçenin imajı değişti. 


Geri Dön