20 / 04 / 2024

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya'nın Serik ilçesi'nde bulunan Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. Vera Hotels Grubu'na ait otel 89 milyon 551 bin liraya Fibabanka'nın oldu.



Tentur’a ait Antalya Serik’teki Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. atış bedeli 178.8 milyon TL olarak belirlenen oteli, 9 milyon 551 bin liraya Fibabanka satın aldı.

Tek teklifi Fibabanka verdi

Hürriyet'ten Namık Kemal'in haberine göre, Serik 2. İcra Dairesi'nce satışa çıkarılan otelin ihalesi Serik Belediyesi toplantı salonunda düzenlendi. İhalenin tek katılımcısı ve teklif vereni ise Fibabanka oldu.

370 odalı dev tesis

14 bin metrekare alan üzerinde yer alan otelin  3 engelli odası, 4 suit, 74 aile odası olmak üzere 370 odası ve 888 yatak kapasitesi bulunuyor. 5 bloktan oluşan Vera Mare Resort Otel'in içerisinde 8 masaj odası, VIP masaj odası, güzellik salonu, zayıflama merkezi, hamam, sauna, buhar odası, kapalı havuz, fitness center yer alıyor.

Denize sıfır

Denize sıfır konumda bulunan tesiste 500 kişilik 1. sınıf lokanta, 200 kişilik yemek alanı, oturma salonu, Amerikan bar, 70 kişilik alakart lokanta, 150 kişilik gösteri kabare salonu, 100 ve 50 kişilik çok amaçlı salonlar, 200 kişilik diskotek, 2 kapalı ve açık havuz, kaydıraklı havuz, snack bar, havuz bar, pasta ve içecek mahali, televizyon okuma mahali, aletli jimnastik salonu, Türk hamamı, 2 sauna, buhar banyosu, masaj üniteleri, cilt bakım ve güzellik üniteleri, vitamin bar, havuz bar, çocuk kulübü, 2 tenis kortu, bowling ve oyun salonu, çalışma ofisi, 6 satış ünitesi, bay ve bayan kuaförü, oyun alanları, amfi tiyatro ve otopark mevcut. 
 

Antalya Vera Mare Resort Otel 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!


Geri Dön