26 / 04 / 2024

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi ek bina yatırımının 2017 yatırım programına alındığını müjdeledi.


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ve Kumluca Devlet Hastanesi ek bina yatırımları için sevindirici haber verdi. Çavuşoğlu her iki yatırımın da 2017 yatırım programına alındığını bildirdi. Gündoğmuş ilçesinde yıllardır sağlık ocakları ile hizmet verildiğini dile getiren Çavuşoğlu, ilçenin hak ettiği yatırımlarla buluşmaya başladığını belirterek her iki yatırımla ilgili, "Özellikle Gündoğmuş ilçemiz için son derece önemli olan sağlık yatırımlarına ayrıca önem veriyoruz. İlçemize 81 yıldır sağlık ocağı dışında bir sağlık yatırımı gerçekleşmemiş ve yıllarca hemşehrilerimiz çevre ilçe ve Antalya merkezdeki hastanelerde hizmet almıştır. Sağlık Bakanlığımıza tahsis edilen 7 bin 706 metrekarelik alana en kısa sürede yeni hastanemiz yapılacak ve Gündoğmuş Belediyesi'nin geçici olarak tahsis ettiği binadan yeni binaya taşınacağız. Hemşehrilerimiz de en iyi şartlarda sağlık hizmetlerini alacak ve inşallah ilçelerinden çıkmak zorunda kalmayacaktır" dedi.


HER GÜN YENİ MÜJDE

Sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla ilgili konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise, "Hızla gelişen Antalyamız ilçeleriyle birlikte her alanda hizmet almaya devam ediyor. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya yatırımlarını Ankara'da takip eden milletvekillerimiz Antalyamız için hemen hemen her gün yeni bir yatırım müjdesi veriyor. Bu yatırımlarımız da diğer yatırımlarımız gibi kısa sürede tamamlanarak inşallah hizmete girecektir. Ek bina ile 50 yatak daha eklenecek devlet hastanesi ile Kumluca ilçemizde eğitimde ve sağlıkta önemli bir merkez haline gelmeye devam ediyor. Yatırımların ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Sabah


Geri Dön