18 / 04 / 2024

Antalyalı dar gelirliye 5 bin konut müjdesi!

Antalyalı dar gelirliye 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,Kumluca’yı uçuracak projelerini açıkladı. Türel dar gelirliye 5 bin konut müjdesi verdi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçe proje tanıtım toplantılarının startını Antalya Kumluca’dan verdi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kumluca Proje Tanıtım Toplantısı’na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya da katılım gösterdi. Gelecek dönem için açıkladıkları 359 proje içinde 20 milyar liralık yatırım olduğunu söyleyen Başkan Türel, “Bu dönem 12 milyar yatırım yapmış bir belediye olarak bunu 359 proje ile gelecek dönemde 20 milyar liraya taşıyacağız. Tamamladığımızda tam 70 bin kardeşimiz bu projelerin içerisinde iş sahibi, aş sahibi olacak” şeklinde konuştu.


Dar gelirliye 5 bin konut

Bu dönem dar gelirli turizm emekçilerini Serik Kocayatak’ta 606 lira taksitle ev sahibi yapacak adımları attıklarını söyleyen Başkan Türel, gelecek dönemde tarım ve sanayi sektörlerini de kapsayan 5 bin dar gelirliyi ev sahibi yapacaklarını belirtti.



Kumluca’ya Sosyal Kampus

Geçen 5 yılda Kumluca’nın alt yapı eksikliklerini tamamladıklarını söyleyen Türel, gelecek dönemde Kumluca için vizyon projelerini de açıkladı. Başkan Türel, kullanılmayan Orman Genel Müdürlüğü’ne ait 50 dönümlük alana içinde sinema salonu, spor alanları, tematik çocuk parkları, kafeterya ve emekli kıraathanesi bulunan bir Sosyal Kampüs kazandıracaklarını açıkladı. Bugüne kadar verdiği her sözü fazlasıyla yerine getirdiğini belirten Başkan Türel, “Bunların projeleri hazır. Ekip de hazır. Sıra milletimizde. Bize yola devam dedi mi hemen bunların tahsislerini alarak inşaata başlayacağız” dedi.

 

Menderes Türel kimdir?

 


Geri Dön