26 / 04 / 2024

Antasya Rezidans Ümraniye daire fiyatları 380 bin liradan başlıyor!

Antasya Rezidans Ümraniye daire fiyatları 380 bin liradan başlıyor!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Teslimlerinin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Ant Yapı Antasya Rezidans projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...



İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alan  Antasya Rezidans  projesi  Ant Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Antasya Rezidans projesi 42 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.


Antasya Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki konutların büyüklükleri 74 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Ümraniye Antasya Rezidans satış fiyatları 380 bin liradan başlıyor. Ant Yapı Antasya Rezidans teslim tarihi 2015 yılının Ekim ayı olarak belirlendi.


Antaysa Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile 120 ay vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca projede firma bünyesinde ödeme seçenekleri de bulunuyor.


Satış süreci devam eden projede üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kafeterya ve kendine ait kapalı otoparkın yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası bulunuyor. 


Antasya Residence telefon: 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön