29 / 03 / 2024

Anthill Residence ile Frasers Hospitality el sıkıştı!

Anthill Residence ile Frasers Hospitality el sıkıştı!

Fraser Place Anthill İstanbul Ant Yapı'nın görkemli projesi Anthill Residence, beklentileri yükseltmeye devam ediyor...  



Fraser Place Anthill İstanbul Ant Yapı'nın görkemli projesi Anthill Residence, beklentileri yükseltmeye devam ediyor. Anthill Residence, lüks rezidans yönetimi konusunda bir dünya devi olan Frasers Hospitality ile yaptığı yönetim anlaşması ile, Anthill Residence bünyesinde yaşayan daire sahipleri ve kiracılara, kendi evlerinin konforunun yanı sıra sunduğu benzersiz hizmetler ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor.

Frasers Hospitality, 1998 yılından bu yana dünyanın başlıca metropollerinde yönetimini üstlendiği projelerde, 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla sunan, prestijli bir marka. Bu dünya markası Fraser Place Anthill İstanbul'da kısa, orta ve uzun dönem kiralanabilen şık, modern ve konforlu rezidans dairelerde, bu benzersiz hizmeti misafirleri ile buluşturuyor.
Fraser Place Athill İstanbul, çalışırken yaşam dengesini koruyabilecek kadar geniş daireleri, muhteşem Boğaz, Haliç ve şehir manzarası, üstün hizmet kalitesi, 'size özel, sizin istediğiniz şekilde' felsefesi, seçkin lezzet alanları ve daha birçok ayrıcalığı ile bu özel dünyanın kapılarını İstanbul'da açıyor.

Frasers Hospitality hakkında:

Frasers Hospitality, dünyada 21 şehirde olmak üzere 43 seçkin projede toplam 5000 rezidans dairesine hizmet vermektedir. Dünyanın başlıca kentlerinde Fraser Suites, Fraser Place, Fraser Residence ve Fraser Resorts adı altında çeşitli konseptler ile hizmet veren bu prestijli marka özellikle hayatın hızlı akışına ayak uydururken konforundan ve lüksünden asla vazgeçemeyenler tarafından tercih ediliyor.

Fortune dergisi tarafından yayınlanan 'Dünyanın en büyük 500 şirketi' arasında bulunan birçok şirket Frasers Hospitality tarafından sunulan hizmetleri en fazla tercih edenler arasında bulunuyor.
Ayrıca Frasers Hospitality, yeni projeleriyle birlikte 2012 yılına kadar toplamda 10.600 rezidans dairesine ulaşmayı hedefliyor.


Geri Dön