19 / 04 / 2024

Antriva Evleri'nde son 2 villa! Hemen teslim!

Antriva Evleri'nde son 2 villa! Hemen teslim!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

41 bin 470 metrekare alan üzerinde 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor...



Son 2 adet villanın satışının sürdüğü  Antriva  projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da yer alıyor. Proje  Ant Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor.


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Antriva projesinde satılık villalar A tipinde belirlendi. Proje toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor.


Antriva Villaları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva Evleri ne zaman teslim sorusuna ise hemen teslim yanıtı veriliyor.


Antriva Villaları satış fiyatları 972 bin dolardan başlayarak 985 bin dolara kadar yükseliyor. Antriva Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Ant Yapı Antriva Evleri'nde yer alan A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare ve C tipi villaların alanları 323 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Beykoz Antriva Villaları'nda telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlar bulunuyor.


Ant Yapı Antriva adres bilgileri!

Antiva Villaları ulaşım: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Antriva Villaları telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön