26 / 04 / 2024

Antriva Evleri ne zaman teslim

Antriva Evleri ne zaman teslim

41 bin 470 metrekare alan üzerinde 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor...

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolardan!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Antriva projesinde voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları bulunuyor...

11. Mahalle Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen 11. Mahalle Konutları 180 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki 11. Mahalle Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Rezidans 3 blok halinde yükseliyor. Projede 446 adet dairenin yanı sıra 34 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Antriva Evleri ne zaman teslim Haberi

Antriva Evleri ne zaman teslim

Son 2 adet villanın satışının sürdüğü Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da yer alıyor. Proje Ant Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Antriva projesinde satılık villalar A tipinde belirlendi. Proje toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor.


Antriva Villaları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva Evleri ne zaman teslim sorusuna ise hemen teslim yanıtı veriliyor.


Antriva Villaları satış fiyatları 972 bin dolardan başlayarak 985 bin dolara kadar yükseliyor. Antriva Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Ant Yapı Antriva Evleri'nde yer alan A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare ve C tipi villaların alanları 323 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Beykoz Antriva Villaları'nda...