26 / 04 / 2024

Antriva Villaları satılık!

Antriva Villaları satılık!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Antriva Villaları satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Son 2 adet villanın satış süren Antriva projesinde satılık A tipi villaların alanları 569 metrekare şeklinde dizayn edildi...



41 bin 670 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  Antriva  Villaları satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da inşa ediliyor. Toplam 99 adet müskatil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesi  Ant Yapı  imzası taşıyor.


Antriva Villaları satılık daireler A tipi villa olarak belirlendi. Son 2 villanın satışı devam eden Antriva Villaları ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor.


Antriva projesindeki A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare, C tipi villaların alanları ise 323 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Antriva Villaları satılık villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor. Antriva Villaları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Antriva Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları bulunuyor.


Antriva Villaları nerede?

Ant Yapı Antriva ulaşım: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön