26 / 04 / 2024

Araç sahipleri bu gece rahat uyuyacak! Akaryakıta bu kez dev indirim geliyor

Araç sahipleri bu gece rahat uyuyacak! Akaryakıta bu kez dev indirim geliyor

Akaryakıta art arda gelen zamlar araç sahiplerini oldukça üzmüştü. Birçok sektör ise olumsuz etkilenmişti. Bu kez indirim geliyor.



Brent petrol fiyatları ve dolar kurunda yaşanan düşüşle akaryakıt fiyatları tarafında da indirimler gündeme geldi.

Motorin fiyatı için Çarşamba gününden itibaren bir indirim beklentisi var. Akaryakıt sektörün içinde bulunan bazı kaynaklar motorinin yeni litre fiyatını açıkladı.

Araç sahipleri bu gece rahat uyuyacak! Akaryakıta bu kez dev indirim geliyor

MOTORİNE DEV İNDİRİM

 Motorinin litre fiyatı için 2 lira 17 kuruş indirim yapılması planlanıyor. Motorin litre fiyatında gelecek indirim pompa satış fiyatına da yansıması bekleniyor. Motorin fiyatlarında net indirim oranı ise o günkü piyasa verileriyle hesaplama yapılarak ortaya çıkacak.

Son zamlarla birlikte motorinin litre fiyatı 30 TL’yi benzinin litre fiyatı ise 27 TL’yi aşmıştı. Benzin fiyatına son olarak 22 Haziran 2022 Çarşamba günü 25 kuruşluk bir indirim gelmişti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön