24 / 04 / 2024

Araç sahipleri bu haberden hoşlanmayacak! Yüzde 120 zam geliyor!

Araç sahipleri bu haberden hoşlanmayacak! Yüzde 120 zam geliyor!

Araç sahiplerine yeni bir zam haberi daha geldi. Yüzde 120 zam bekleniyor. İşte detaylar!



ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİNE ZAM!

Ekim ayında netleşecek olan değerleme oranı ile araç muayene ücretlerine zam gelmesi bekleniyor. Gelen habere göre 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren araç muayene ücretlerine yüzde 120 oranında zam gelecek.

Benzin ve motorine üst üste gelen zamlar ile sarsılan araç sahiplerine yeni bir şok daha yaşayacak. Ekim ayı rakamları ile birlikte bu durum netleşecek. Yeniden Değerleme Oranı ile araç muayene ücretlerine tam olarak yüzde 120 oranında zam geleceği bekleniyor.

MUAYENE ÜCRETİ 507 TL’DEN 1.115 TL’YE ÇIKACAK

Değerleme Oranı ise yüzde 120’lere ulaşacağı düşünülüyor. Yeniden Değerleme Oran en az, yüzde 120 şeklinde açıklandığı zaman geçen yıl 372 TL’den 507 TL’ye çıkarılan araç muayene ücretleri de yüzde 120 oranında zam alacak ve böylece doğrudan yansıyacak bu zam ile beraber araç muayene ücretleri otomatik bir şekilde 507 TL’den 1115 TL’ye çıkmış olacak.

HER YIL RESMİ GAZETE AÇIKLANIYOR!

Diğer taraftan Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan yurt içi üretici fiyat endeksinde ise meydana gelen ortalama fiyat artışına bakıldığı zaman Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından çeşitli rakamlar duyuruluyor. Yeniden değerleme oranı, her yıl resmi gazetede kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra araç muayene zamları da bu şekilde belirlenmiş oluyor.

Kırmızı ete zam var mı? Kırmızı ete kaç TL zam geldi?

Binlerce işçinin beklediği haber sonunda geldi! Sözleşmeli personele ilaç gibi geldi!

İslam Memiş’ten ortalığı karıştıracak altın açıklaması! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön