26 / 04 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Benzine 80 kuruş indirim!

Araç sahipleri dikkat! Benzine 80 kuruş indirim!

Araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Brent petrol yeni haftada devam eden düşüş ile birlikte 105 dolar seviyesinin altına inerken, vatandaşların gözü benzin ve motorin fiyatlarına çevrildi. Benzine bugünden itibaren indirim geliyor. İşte tüm detaylar...



Araç sahiplerini sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. ABD’nin stratejik rezervlerinden üçüncü kez satış yapmaya hazırlandığına ilişkin haberlerin ardından brent petrol fiyatları bir anda düşüşe geçti. Petrol fiyatlarındaki düşüş hemen akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıdı. 

Araç sahipleri dikkat! Benzine 80 kuruş indirim!

Motorine 88 kuruşluk indirimin yapılmasının hemen ardından gözler benzin fiyatlarına çevrildi. 2 Nisan Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 80 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön