29 / 03 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Benzine indirim, LPG'ye zam geliyor

Araç sahipleri dikkat! Benzine indirim, LPG'ye zam geliyor

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrolün düşmesiyle benzine indirim haberi geldi. Küresel piyasadaki doğal gaz fiyatlarının artmasıyla da LPG otogaza zam gelecek.



Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda yaklaşık yüzde 6.67 değer kaybederek 99 dolara düştü. Araç sahiplerinin merakla beklediği haber de geldi.

14 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 52 kuruşluk indirim beklenmekte. Motorin grubunda ise fiyat değişikliği olmayacak.

İndirim öncesi benzin fiyatları ise Ankara'da 25.32 lira, İstanbul'da 25.21 lira, İzmir'de ise 25.33 lira.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön