25 / 04 / 2024

Benzine indirim, LPG'ye zam geldi! Pompaya yansıdı! Shell, PO, BP, Opet, Total 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Benzine indirim, LPG'ye zam geldi! Pompaya yansıdı! Shell, PO, BP, Opet, Total 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Brent petrol fiyatının 100 doların altına düşmesiyle benzin ve motorinde indirim beklentisi artmıştı. Benzine indirim, LPG'ye zam geldi. İşte yeni fiyatlar ve Shell, PO, BP, Opet, Total 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Brent petrol fiyatının 100 doların altına düşmesiyle benzin ve motorinde indirim beklentisi artmıştı. Milyonlarca sürücü dört gözle akaryakıtta gelecek indirim müjdesini bekliyordu.

Benzine indirim, LPG ye zam geldi! Pompaya yansıdı! Shell, PO, BP, Opet, Total 14 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Petrol fiyatları, küresel resesyon beklentilerinin güç kazanmasıyla, talebin azalacağına ilişkin endişelerle düşüş sergiledi. Ham petrolün fiyatı 11 Mayıs tarihinden bugüne ilk defa 100 doların altına geriledi. 

BENZİNE İNDİRİM, LPG'YE ZAM GELDİ

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 14 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak şekilde benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruş indirim yapıldı. Böylece İstanbul'da benzinin litre fiyatı ortalama 23,56 TL oldu. 

Brent petroldeki düşüş sonrasında gelen benzin indiriminin ardından, bir de zam haberi geldi. Buna göre, 14 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere LPG'nin litrresine 28 kuruşluk zam yapıldı. 

Peki son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatları hangi ilde ne kadar oldu? İndirim ve zamla fiyatlar nasıl değişti? İşte İşte Shell, Opet, Petrol Ofisi, Total, BP 14 Temmuz 2022 son dakika fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön