25 / 04 / 2024

Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklığa 1700 TL'lik dev indirim! Apple Airpods ne kadar? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi 

Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklığa 1700 TL'lik dev indirim! Apple Airpods ne kadar? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi 

Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklığa yüzde 31 indirim yaptı. Peki Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklık ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklıklar indirimli yeni fiyatıyla satışa sunuldu. 

Migros ta Apple Airpods Pro kulaklığa 1700 TL lik dev indirim! Apple Airpods ne kadar? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi 

AirPods Pro, büyüleyici bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliğine, çevrenizi duyabilmeniz için Şeffaf Mod’a ve kişiye özel gün boyu kullanım rahatlığına sahip özelliği ile dikkat çekiyor. AirPods Pro da tıpkı AirPods gibi Apple aygıtlarınıza adeta sihirli bir şekilde bağlanıyor. 

Gürültü engelleme özelliğine sahip inanılmaz derecede hafif bir kulaklık olan AirPods Pro, çevrenizden gelen sesleri engelleyerek dinlediğiniz şeye konsantre olmanıza yardımcı oluyor. AirPods Pro’da, üstün bir gürültü engelleme performansı için iç kısım ve dış kısım mikrofonları olmak üzere iki mikrofon kullanılıyor. Kulağınızın şekline sürekli adapte olan Aktif Gürültü Engelleme özelliği müziklerinize, podcast’lerinize ve aramalarınıza odaklanabilmeniz için dış dünyayı sessize alıyor.

Migros ta Apple Airpods Pro kulaklığa 1700 TL lik dev indirim! Apple Airpods ne kadar? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi 

Konuşma Yükseltme özelliği sayesinde AirPods Pro’nuzu karşınızda konuşan insana odaklayarak gürültülü ortamlarda yapılan yüz yüze sohbetlerde söyleneni duymanızı kolaylaştırıyor.

Öte yandan AirPods Pro, aralarından seçim yapabileceğiniz üç farklı boydaki esnek silikon uçla daha kişiye özel bir kullanım rahatlığı sunuyor. İçi konik tasarımlı bu uçlar, kulağınızın şekline uyum sağlayarak AirPods Pro’nun yerine tam oturmasına olanak veriyor ve üstün bir gürültü engelleme performansı için olağanüstü yalıtım sağlıyor.

Öne Çıkan Özellikler

  • Apple tarafından tasarlandı
  • Aktif Gürültü Engelleme
  • Daha da kişiye özel kullanım rahatlığı ve yalıtım
  • Şeffaf Mod
  • Dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses
  • Adaptif EQ özelliğine sahip muhteşem ses performansı
  • Tere ve suya dayanıklı tasarım (IPX4)
  • Tüm Apple aygıtlarınız için kolay kurulum

Peki Apple Airpods Pro Migros'ta ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön