29 / 03 / 2024

Araç sahiplerinin sevinci kursaklarında kaldı! Yeni zam geldi

Araç sahiplerinin sevinci kursaklarında kaldı! Yeni zam geldi

Akaryakıt fiyatlarında son dakika. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket ediyor. Dün motorine gelen 1 liralık indirimin ardından bugün de 81 kuruş zam yapıldı.



Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrolde dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Dün gece motorine yapılan 1 liralık indirimin ardından bu gece de zam yapıldı. Motorinin fiyatı 81 kuruş yükseldi.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU?
Zammın ardından İstanbul'da motorinin litresi 23 lira 23 kuruşa çıktı. Motorinin litresi  Ankara  ve İzmir'de 23 lira 36 kuruşa yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön