25 / 04 / 2024

Araç ve tekne içinde kullanılabilen dünyanın en küçük notebook adaptörü üretildi!

Araç ve tekne içinde kullanılabilen dünyanın en küçük notebook adaptörü üretildi!

Tunçmatik, kibrit kutusu kadar küçük yeni notebook adaptörü Powernote Mobile Micro ile kullanıcılara taşıma rahatlığı sağlarken, araç ve de tekne içinde de kullanım olanağı sunuyor.



45 yıldır durmadan geliştirdiği ürün portföyüyle sektöre yön veren enerji çözümleri markası Tunçmatik, bu kez de yeni dizüstü bilgisayar adaptörleriyle bir soruna daha çözüm getiriyor. Tunçmatik’in yeni ürünü Powernote Mobile Micro, araç ve tekne içinde de kullanılabilme özelliğiyle seyahatlerde ve yolculuklarda sağlayacağı rahatlık ile çok sevileceğe benziyor.


Tunçmatik Powernote Mobile Micro küçük yapısı ve akıllı tasarımıyla dikkat çekiyor. Birçok farklı dizüstü bilgisayar ve netbook modellerle uyumlu 8 farklı uç barındıran Powernote Mobile Micro, araç ve tekne içinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Tam otomatik voltaj ayarı ve kısa devre, aşırı akım, voltaj, sıcaklık korumaları ise ürünün diğer özellikleri arasında yer alıyor. Ürün aynı zamanda 2.4A USB çıkış özelliği ile cep telefonu, tablet, dijital kamera gibi elektronik cihazlarla da uyum sağlıyor.


Zarif ve minicik tasarımıyla göze çarpan Tunçmatik’in yepyeni notebook adaptörü Powernote Mobile Micro’yu Türkiye’nin önde gelen bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları ve yapı marketlerinde bulabilirsiniz.


Tunçmatik Hakkında: Tunçmatik, başta kesintisiz güç kaynakları (KGK) olmak üzere geniş ürün yelpazesiyle Türkiye pazarında öncü ve pazar belirleyicisi 45 yıllık bir enerji çözümleri firmasıdır. Tunçmatik, 70’i aşkın çalışanı, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde ofisleri, yurt genelinde 58 teknik servis merkezi, 22 ülkeye yayılan ihracatı ile Türkiye’nin önde gelen köklü bir markasıdır. Ayrıntılı bilgi için www.tuncmatik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön