28 / 03 / 2024

LG 2022 model TV’lerinin Türkiye satışına başladı! Dünyanın en küçük OLED TV'si de sunuluyor

LG 2022 model TV’lerinin Türkiye satışına başladı! Dünyanın en küçük OLED TV'si de sunuluyor

Güney Koreli elektronik devi LG, tüketicilerinin merakla beklediği 2022 model televizyonlarını Türkiye'de satışa sundu. Seride konsol ya da PC oyuncuları için ise dünyanın en küçük OLED TV’si de sunuluyor. İşte LG televizyonlarının 17 Haziran fiyat listesi...



LG Electronics Türkiye, 2022 model yılı televizyon serisini piyasaya sürdü. LG, OLED teknolojisini sürekli olarak mükemmelleştirip geliştirerek dokuz yıldır global premium TV pazarındaki lider konumunu koruyor. Gelişen teknolojiyle birlikte TV’nin tüketicilerin hayatındaki yeri de değişiyor.

Tanıtımı gerçekleştirilen 2022 serisinin en üst basamağında LG’nin şimdiye kadar ürettiği en gelişmiş ve en parlak OLED’i olan OLED evo serisi yer alıyor. Yeni seride 5. Nesil α9 AI İşlemci’nin kontrol ettiği pikseller parlaklık artırıcı özelliği sayesinde çok daha parlak, net ve gerçekçi görüntüler ile ev eğlence deneyimi yeni zirvelere taşınıyor.

LG, 2022 TV serisi ile OLED kategorisinde tüketicilere en geniş aralıklı boyut seçeneklerini sunuyor. Bu yılın ikinci yarısında satışa sunulacak dünyanın ilk 97 inç OLED TV'sine ek olarak 88, 83, 77, 65, 55 ve 48 inç boyutundaki modellerle farklı mekanların farklı ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Daha küçük boyutlu TV arayışında olanlar veya konsol ya da PC oyuncuları için ise dünyanın en küçük OLED TV’si 42 inç TV, 2022 serisi ile sunuluyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön