18 / 04 / 2024

Araplar Türk gayrimenkul sektörü ile buluşacak!

Araplar Türk gayrimenkul sektörü ile buluşacak!

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen TurabExpo Fuarı 20-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜRAP, 19 Arap ülkesinde kurduğu organizasyon aracılığı ile fuara katılan firmaların konutlarının, Arap ülkelerinde satışına da aracılık yapacak...



TÜRAP, 19 Arap ülkesinde kurduğu organizasyon aracılığıyla fuara katılan firmaların konutlarının Arap ülkelerinde satışına da aracılık edecek.

Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre, 6'ncı TurabExpo Fuarı, 20-22 Kasım tarihleri arasında Pullman İstanbul Airport-Convention Center'da yapılacak. TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, eş zamanlı yapılacak Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri ile Gayrimenkul Proje Yatırım ve Finansman Fuarı'nın, Türkiye'deki konut projelerinin Arap dünyasında tanıtılması, pazarlanması ve satışında büyük rol oynayacağını söyledi.  Fuara 200'ün üzerinde Türk firmasının katılacağını da belirten Attar, "Fuar, istihdam ve ekonomi açısından çok faydalı olacak" dedi.

Araplar Türk gayrimenkul sektörü ile buluşacak!

12 yıldan beri, Türk-Arap ülkeleri arasındaki işbirliğini geliştirme amaçlı çalışmalara yöneldiklerini ifade eden Sabuhi Attar, "Bu zirvemize ciddi bir katılım var. Yaklaşık bin 500 Arap ve Türkiye'den bin katılımcı olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Arap ülkelerindeki bakanlıklar, ticari heyetler, Ankara'daki Arap elçiler ve konsoloslar katılım sağlayacak. Bu da zirveye çok renk katıyor" dedi.

Arapların gözü kulağı İstanbul Boğazı'ndaki yalılarda!


Geri Dön