25 / 04 / 2024

Arçelik kombiyle ısınırken tasarruf etmek mümkün!

Arçelik kombiyle ısınırken tasarruf etmek mümkün!

Arçelik, üstün kombi ürünlerini tüketici beğenisine sunuyor. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi bekliyor.Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor



Arçelik tüketicilere kombi ile birlikte 300 TL değerindeki kombi keşif hizmeti, ürün nakliye hizmeti, eski kombinin demontaj hizmeti, kombi montaj seti ve kombi montajını ücretsiz olarak sunuyor. Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor.


LCD EKRAN PANELİ VAR


4 yıldız enerji verimliliği sınıfında bulunan Arçelik DGK Y 20 PRMX LCD kombi LCD kontrol paneliyle tüketici için son derece kolay kullanım imkanı sunuyor. 


YÜKSEK VERİMLİLİK


Kısmi yük ve 40-30 test koşullarında yüzde 109 verimli olan Arçelik kombi Hava-Gaz ön karışımıyla tüm çalışma aralıklarında yüksek verim sağlıyor. 1°C sıcak su hassasiyeti bulunan ürün paslanmaz çelik brülör grubunda yer alıyor.


3 yıldızlı enerji verimliliği


3 yıldız enerji verimliliği sunan Arçelik DGK 20 EK LCD kombi ise kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplamasıyla dikkat çekiyor. LCD kontrol paneliyle kolay kullanım imkanı sunan Arçelik kombi arıza durumunda survivor özelliği sayesinde yetkili servis müdahalesine kadar kullanım suyunu ısıtmaya devam ediyor. Geniş modülasyon aralığıyla yüksek verim ve yakıt tasarrufu sağlayan ürün, kontrol paneline taşınmış olan su basınç göstergesiyle de kullanım kolaylığı sunuyor.


Akşam


Geri Dön