26 / 04 / 2024

Arçelik kombi ürünleri

Arçelik kombi ürünleri

Arçelik, üstün kombi ürünlerini tüketici beğenisine sunuyor. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi bekliyor.Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Arçelik'ten ekim ayına özel 11 kg çamaşır makinesinde indirim fırsatı!

Arçelik, çamaşır makinesi isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 11 kg çamaşır makinelerinde indirin fırsatı sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Arçelik kombi ürünleri Haberi

Arçelik kombi ürünleri

Arçelik tüketicilere kombi ile birlikte 300 TL değerindeki kombi keşif hizmeti, ürün nakliye hizmeti, eski kombinin demontaj hizmeti, kombi montaj seti ve kombi montajını ücretsiz olarak sunuyor. Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor.


LCD EKRAN PANELİ VAR


4 yıldız enerji verimliliği sınıfında bulunan Arçelik DGK Y 20 PRMX LCD kombi LCD kontrol paneliyle tüketici için son derece kolay kullanım imkanı sunuyor. 


YÜKSEK VERİMLİLİK


Kısmi yük ve 40-30 test koşullarında yüzde 109 verimli olan Arçelik kombi Hava-Gaz ön karışımıyla tüm çalışma aralıklarında yüksek verim sağlıyor. 1°C sıcak su hassasiyeti bulunan ürün paslanmaz çelik brülör grubunda yer alıyor.


3 yıldızlı enerji verimliliği


3 yıldız enerji verimliliği sunan Arçelik DGK 20 EK LCD kombi...