26 / 04 / 2024

Arçelik'ten Apple iPad Air tablete 2900 TL'lik indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Apple iPad Air tablete 2900 TL'lik indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Apple iPad Air tablete 2900 TL'lik indirim yapıldı! Peki, Apple iPad Air fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Apple iPad Air özellikleri ve 2900 TL'lik indirimli fiyatıyla Arçelik'te alıcısını bekliyor. Kusursuz performans sunan ürünleriyle uzun yıllardır kendi sektörünün önde gelen markalarından bir tanesi olan Apple, yeni nesil tablet serisi iPad Air ile eşsiz deneyimler sunuyor. Apple iPad Air modelinin çok yönlü kullanımı hayatın her alanında avantaj kazandırıyır. Apple iPad Air, kompakt tasarımıyla gün içerisinde nerede olursanız olun kesintisiz bir kullanım elde edebilirsiniz. Yenilikçi tabletin pratik ve şık tasarımı rahat bir kullanım olanağı sunuyor.

Arçelik ten Apple iPad Air tablete 2900 TL lik indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Apple iPad Air tablet, 10.9 inç boyutundaki tam ekran tasarımı rahat bir şekilde gezinmenizi,  Liquid Retina ekran teknolojisi video, grafik veya oyunlarda canlı ve gerçekçi renkleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Apple iPad Air tableti'nin not defteri, tarayıcı, boş bir tuval ve daha birçok şeye dönüşen tablet modeliyle, birçok işinizi Apple iPad Air tablet üzerinden tamamlayabilirsiniz. Apple iPad Air tablet modelinin ileri seviye A14 Bionic çipinin gücü yapmak istediğiniz her işlemi hızlı ve kusursuz bir şekilde yerine getirebilirsiniz. 

Peki, Apple iPad Air tablet fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön