19 / 04 / 2024

Arçelik'ten EI No Frost buzdolabına indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten EI No Frost buzdolabına indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 574561 EI No Frost buzdolabına 500 TL indirim geldi. Peki, 574561 EI No Frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Arçelik, No Frost buzdolabına 500 TL indirim yaptı. No Frost buzdolabı, FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlıyor. En uygun şartlarda saklanan gıdaların bozulma ve bayatlaması 574561 EI No Frost buzdolabı ile gecikiyor. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutar, güvenli bir şekilde koruyor. Hızlı dondurma özelliği sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmesi için saklama imkanı sunuyor.

Arçelik ten EI No Frost buzdolabına indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

No Frost buzdolabı, Kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alanını alıcısının beğenisine sunuyor. 574561 EI No Frost buzdolabı'nın mavi Işık teknolojisi meyve ve sebzeleri ideal dalga boyuna sahip bir ışıkla aydınlatır ve doğadaymış gibi fotosentez yapmalarını sağlıyor. Tat ve aromaları korunan gıdalarınız daha uzun süre taze kalır ve C vitaminleri kaybolmuyor. No Frost buzdolabı ile Sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlıyor. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresörle evinizin huzurunu koruyor.

Peki, 574561 EI No Frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön