26 / 04 / 2024

Arçelik'ten günün kampanyası! Seçili ürünü alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi Hediye! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten günün kampanyası! Seçili ürünü alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi Hediye! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik Pazarlama A.Ş. tarafından kampanyalı GurmeŞef Çok Amaçlı Pişirici Alana 1.599 TL Değerinde Inox Çay Makinesi Hediye edecek.İşte haberin detayları



Arçelik ten günün kampanyası! Seçili ürünü alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi Hediye! 19 Ocak 2023 fiyat listesi
Çeyiz düzecekler ve ya mutfağını teknoloji ile şımartacak olanlar için arçelik ürünleri teknolojiyi evinize getiriyor. Arçelik Gurme Şef 10 farklı programı ile mutfağınızda sizin en büyük yardımcınız.
Kampanyaya dahil olan ürünler; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlı olup kampanya Oliz'e özeldir.Kampanya 31 Ocak'ta sonlanacaktır. Arçelik Pazarlama A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve sonlandırma hakkına sahip olduğunu belirtti.

GURMEŞEF ÇOK AMAÇLI PİŞİRİCİ'NİN ÖZELLİKLERİ

  • 15 farklı güvenlik sensörü sayesinde pişirme süresi boyunca sıcaklık ve basıncı kontrol altında tutar. Herhangi bir basınç artışı ve patlama riskine karşı kendisi önlem alır.
  • 10 farklı otomatik yemek programı ile seçtiğiniz yemeğe uygun program ayarlanbilir.10 farklı pişirme ayarı tek bir tencerede çok amaçlı ve pratik kullanımı ile pişirme konusunda kolaylık sağlar.
  • Basınçlı Pişirme Özelliği sayesinde zamandan tasarruf ederek pişirme sağlayan düdüklü et/tavuk ve baklagil programına sahiptir.Tandır Programı Özelliği ie tandır aksesuarı ve tandır programı ile uzun sürede pişen etleri çok daha kısa sürede pişirme imkanını ortaya koyar.
  • Zamanlayıcı özelliği ile birlikte yemek pişerken başında beklemeyi gerektirmez.
  • Erteleme fonksiyonu ile istenilen zamanda pişirme işlemi başlatılabilir.
  • Kişiselleştirme İmkanı  Otomatik yemek programlarına bağlı kalmaksızın, sıcaklık ve zaman ayarlarını kişiselleştirerek kendi pişirme programı yaratılabilir.
  • Güvenli Pişirme özelliği ile 15 farklı güvenlik sensörü sayesinde pişirme süresince sıcaklık ve basıncı kontrol altında tutar. Herhangi bir basınç artışı ve patlama riskini ortadan kaldırır.

Peki bu kampanya ürünü ne kadara satılıyor?  IN Çay Makinesi özellikleri neler ?
İşte ürünün fiyat listesi.

 


Geri Dön