16 / 04 / 2024

ArenaPark’a yürüyerek gelen Kia Sportage’la dönecek!

ArenaPark’a yürüyerek gelen Kia Sportage’la dönecek!

ArenaPark bir şanslı ziyaretçisini 2014 model Kia Sportage’la ödüllendiriyor. Kampanyanın talihlisi 25 Ekim’de yapılacak çekilişle belirleniyor. Kampanya için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor.



“ArenaPark’a geldim, Kia Sportage’la döndüm” adını taşıyan kampanyaya katılmak için 15 Ekim’e kadar Trend Card’ı kullanarak ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. Kampanyanın talihlisi 25 Ekim’de yapılacak çekilişle belirleniyor


Küçükçekmece Atakent’in ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark, ses getiren kampanyaları ve birbirinden güzel hediyeleriyle ziyaretçilerini mutlu ediyor. ArenaPark, 15 Mayıs’ta başlayan ve 15 Ekim’e kadar sürecek olan yeni kampanyasıyla bir şanslı ziyaretçisine 2014 model Kia Sportage hediye ediyor. ArenaPark’ın yeni kampanyası “ArenaPark’a geldim, Kia Sportage’la döndüm” adını taşıyor. 

Trend Card kazandırıyor

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, kampanyaya Trend Card’ını kullanarak ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılabileceğini açıkladı. Kampanya kapsamında her 50 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verdiklerini belirten Erkoç, “25 Ekim’de Milli Piyango yetkilisi ve Noter huzurunda yapacak çekilişle bir kişi 2014 model Kia Sportage’ın sahibi olacak” dedi.  Muhsin Erkoç, hayalindeki otomobile kavuşmak isteyenlerin 15 Mayıs’ta başlayan kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini anlattı. 



Geri Dön