27 / 04 / 2024

ArenaPark etkinlik

ArenaPark etkinlik

Hafta sonu aileleriyle birlikte ArenaPark’a gelen çocuklar, düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle eğlenceli saatler yaşayacak. ArenaPark, 8 Kasım Cumartesi günü ise çocukların kahramanı Caillou ve arkadaşlarını ağırlayacak

Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta sevenleriyle buluşuyor!

Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta sevenleriyle buluşuyor. Kendine has üslubu ve değerli fikirleriyle 7’den 77’ye her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ArenaPark’a geliyor.

ArenaPark’ta karne şenliği!

Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark, 13-22 Haziran tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor. Şenliğe katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ı kullanarak 50 liralık alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark’a yürüyerek gelen Kia Sportage’la dönecek!

ArenaPark bir şanslı ziyaretçisini 2014 model Kia Sportage’la ödüllendiriyor. Kampanyanın talihlisi 25 Ekim’de yapılacak çekilişle belirleniyor. Kampanya için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark’a organik pazar kuruluyor!

ArenaPark’ta Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkılarıyla ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa organik pazar kurulacak. Pazar, ArenaPark Açık Otopark Alanı’nda 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

ArenaPark çocuklar için etkinlik programı hazırladı!

Karnesini alan ve keyifli bir sömestre tatili geçirmek isteyen çocuklar için ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 -25-26-31Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihleri arasında eşsiz bir etkinlik programı hazırladı.

ArenaPark'tan hediye yağmuru!

ArenaPark'tan hediye yağmuru geliyor. Yeni yıl heyecanını ziyaretçilerine yaşatmak isteyen Arena Park, tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese çekilişsiz kurasız binlerce hediye veriyor...

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile K.H. Margaretha tarafından kuruldu.

Belediyelere verilen sosyal etkinlik merkezi açma yetkisi TBMM'de!

687 sayılı KHK ile öğrenci etüt merkezlerinin kapatılmasına ve belediyelere sosyal etkinlik merkezi açma yetkisinin verilmesi hususu meclis gündemine taşındı..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

ArenaPark etkinlik Haberi

ArenaPark etkinlik

Her Cumartesi-Pazar saat 14.00’da Kukla Tiyatrosu ve 15.00’da ise Eğitici Atölyelere ev sahipliği yapacak olan ArenaPark, 8 Kasım Cumartesi günü ise çocukların kahramanı Caillou ve arkadaşlarını ağırlayacak



ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hafta sonları çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor. Her Cumartesi-Pazar gerçekleşecek olan etkinlikler kapsamında çocuklar keyifli saatler yaşarken, aileler de gönüllerince alışveriş yapmanın mutluluğunu tadacak.  ArenaPark’ta düzenlenen çocuk şenliği kapsamında cumartesi pazar günleri saat 14.00’da Kukla Tiyatrosu, saat 15.00’da ise eğitici atölyeler olacak. Böylece ArenaPark’ın küçük ziyaretçileri eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşayacak. 


Caillou ve arkadaşları ArenaPark’a geliyor

Bu arada çocukların çok sevdiği ve ilgiyle izlediği çizgi dizi Caillou ve arkadaşları da ArenaPark’ta sevenleriyle buluşuyor. ArenaPark’ta 8 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek olan büyük buluşmada Caillou ve arkadaşları minik ziyaretçilerin haftasonunu...