26 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Manisa Büyükşehir bu kapsamda Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde yapımına inşaatına başladığı çok amaçlı etkinlik salonundaki inşaat çalışmalarını tamamladı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çok amaçlı etkinlik salonu modern mimarisi ile bölge sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Hizmete giren çok amaçlı salon ile bölgedeki önemli bir eksikliği giderdiklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, ” İl genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemizde Delemenler Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal kültürel faaliyetlerini yapabilecekleri, gençlerimizin düğünleri rahatlıklara yapabilecekleri modern bir salonu hizmete sunduk.  Hayırlı olsun” diye konuştu.


 


Geri Dön