24 / 04 / 2024

Arhavi Spor Kompleksi'nde çalışmalar başladı!

Arhavi Spor Kompleksi'nde çalışmalar başladı!

Arhavi sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmasına başlandı, proje, özellikle gençlerin ve spor sevgisini içerisinde taşıyan tüm vatandaşların takdirini topluyor.




Arhavi sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmasına başlandı. İlk Etapta sentetik halı saha kısmının bitirilmesi planlanan proje, özellikle gençlerin ve spor sevgisini içerisinde taşıyan tüm vatandaşların takdirini topluyor.Bünyesinde tenis kortları, basketbol, voleybol , çocuk oyun parkı ve plaj voleybolu gibi açık spor ve oyun alanlarının düşünüldüğü alan ile ilgili görseller dikkat çekiyor.


Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu nun bizzat takip ettiği alandaki tüm çalışmalar ile ilgili ekipler adeta seferber olmuş durumda. Önümüzdeki yaz’a büyük bir çoğunluğunun tamamlanması hedeflenen çalışma ile ilgili başkan Hekimoğlu “Doğu karadenizin en iddalı sahil projesini aşama aşama tamamlamaktayız. Bahse konu sahil dolgu alanının özellikle doğu kısmında spor komleksi şekilde bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Gençlerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın rahatlıkla spor yapmayı hedeflediğimiz bu bölgede aynı zamanda gencinden yaşlısına tüm hakımız faydalanabilecektir. Zaman içerisinde bir çok yatırımın da şehrin bu tarafına kaymasıyla sahil boyunca önemli değişimi yakalamış olacağız. Yapacağımız spor alanlarını profesyonel anlayışla dizayn etmekteyiz ve yakın zamanda önemli ulusal yada uluslar arası organizasyonlara ev sahipliğini düşünmekteyiz. Herşey Arhavimiz için çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için. “ dedi.


Arhavi Belediyesi



Geri Dön