29 / 03 / 2024

Arhavi Spor Kompleksi projesi

Arhavi Spor Kompleksi projesi

Arhavi sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmasına başlandı, proje, özellikle gençlerin ve spor sevgisini içerisinde taşıyan tüm vatandaşların takdirini topluyor.

Arhavi Spor Kompleksi şekilleniyor!

Artvin Arhavi'de hayata geçirilen spor kompleksinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Dilovası Diliskelesi'ne spor kompleksi geliyor!

Dilovası'nın Diliskelesi Mahallesi’nde spor kompleksi inşa edilecek. Projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basketbol salonu inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yapılması düşünülen basketbol salonu projesine Mart ayı içinde start vererek temel atmayı planlıyor. Proje 2 yıl içerisinde bitirilecek.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Arhavi Spor Kompleksi projesi Haberi

Arhavi Spor Kompleksi projesi


Arhavi sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmasına başlandı. İlk Etapta sentetik halı saha kısmının bitirilmesi planlanan proje, özellikle gençlerin ve spor sevgisini içerisinde taşıyan tüm vatandaşların takdirini topluyor.Bünyesinde tenis kortları, basketbol, voleybol , çocuk oyun parkı ve plaj voleybolu gibi açık spor ve oyun alanlarının düşünüldüğü alan ile ilgili görseller dikkat çekiyor.


Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu nun bizzat takip ettiği alandaki tüm çalışmalar ile ilgili ekipler adeta seferber olmuş durumda. Önümüzdeki yaz’a büyük bir çoğunluğunun tamamlanması hedeflenen çalışma ile ilgili başkan Hekimoğlu “Doğu karadenizin en iddalı sahil projesini aşama aşama tamamlamaktayız. Bahse konu sahil dolgu alanının özellikle doğu kısmında spor komleksi şekilde bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Gençlerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın rahatlıkla spor yapmayı...