27 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Park Village!

Arıkan Yapı Park Village!

Firma: Arıkan Yapı

Proje: Park Village

Banka kredisi kullanılabilen Park Village Büyükçekmece Evleri toplamda 144 adet villadan meydana geliyor. Arıkan Yapı Park Village Evlerinde teslimler bu yıl sonu gerçekleşecek. Park Village Evlerinde bütün satışlar tamamlandı.



2013 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleşecek olan  Park Village  projesi lokasuon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Büyükçekmece bölgesinde konumlandırılıyor.  Arıkan Yapı  tarafından hayata geçirilen Park Village projesinde konut satışları tamamlandı. 


144 adet villadan oluşan Arıkan Yapı Park Village Evlerinde konutlar Villa Trilye, Villa Sardes,  Villa Larisa, Villa Lagina, Villa Claros, Villa Thera ve Villa Alinda adında isimlendiriliyor.   Park Village satış ofisi ile 0212 850 80 07 numaralı telefondan ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Arıkan Yapı Park Village ödeme planı bilgisine göre konut bedelinin 4'de 1'i peşin olarak ödeniyor, kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Arıkan Yapı Park Village Büyükçekmece Evlerinde konutlar 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Arıkan Yapı Park Village nerede?

Park Village Büyükçekmece adres:G 84 Bulvarı Göl Vadisi Arıkan Yapı Yerleşkesi 235 Ada 1 Parsel Büyükçekmece / İSTANBUL


Büyükçekmece Park Village ulaşım bilgisi:

 Arıkan Yapı Park Village!


Park Village Büyükçekmece iletişim:

Telefon: 0 212 850 80 07 

Web Adresi: www.parkvillage.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön