19 / 04 / 2024

park village büyükçekmece iletişim

park village büyükçekmece iletişim

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Büyükçekmece Park Village projesinde yer alan dairelerin tamamı satıldı. Park Village örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor.

Park Village Konutları!

Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yer alan projelerden olan Park Village Konutları kapsamında yer alan dairelerin alanları 250 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 300 metrekare alana kadar yükseliyor

Arıkan Yapı Park Village!

Banka kredisi kullanılabilen Park Village Büyükçekmece Evleri toplamda 144 adet villadan meydana geliyor. Arıkan Yapı Park Village Evlerinde teslimler bu yıl sonu gerçekleşecek. Park Village Evlerinde bütün satışlar tamamlandı.

Park Village örnek daire!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece bölgesinde Arıkan Yapı tarafından konumlandırılan Park Village örnek daire resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Park Village projesi 144 adet konuttan meydana geliyor.

Park Village örnek daire!

Park Village örnek daire görüntüleri yayınlandı. Park Village Büyükçekmece projesinde yer alan Villa Sardes villalarının fiyatları 725 bin dolar ile 750 bin dolar arasında değişiyor

Park Village ödeme planı!

Park Village ödeme planı 'na göre minimum yüzde 25'lik peşinat ödemesi konut almak için yeterli oluyor. Park Village ödeme planı hakkında 0 212 850 80 07 numaralı telefondan bilgi edinebilirsiniz..

Park Village satılık daire!

Büyükçekmece Park Village satılık daire fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Arıkan Yapı projesi olarak yükselen Park Village' de konut teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılması hedefleniyor...

Park Village teslim tarihi!

Park Village teslim tarihi olarak bu senenin sonu yani Aralık ayı olarak belirlendi. Büyükçekmece'de yükselen Park Village projesinde konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Park Village ödeme planı!

İstanbul'un Büyükçekmece bölgesinde yer alan Park Village ödeme planı 'na ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Park Village Büyükçekmece örnek daire!

Park Village Büyükçekmece örnek daire görüntüleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Park Village teslim tarihi!

Park Village teslim tarihi haberimizin içinde ay ve yıl olarak yer alıyor

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Büyükçekmece Albatros Parkı bugün 4. kez satışa çıktı!

BÜYÜKÇEKMECE'deki Albatros Parkı bugün 4. kez 160 milyon lira bedelle ihaleye çıkıyor. Diren Büyükçekmece Platformu aktivistleri, ihale öncesi "Sattırmayız" paylaşımları yaptı

Büyükçekmece'de "Yeşil Çatı" Uygulaması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve yeşil alanların doğal yeşil dokusunu bozmamak için, bu bölgelerde yapıların çatılarına doğal bitkiler dikiyor.

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

park village büyükçekmece iletişim Haberi

park village büyükçekmece iletişim

Villa Thera, Villa Lagina, Villa Trilye, Villa Sardes, Villa Larisa, Villa Claros ve Villa Alinda tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Park Village projesi İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor.  Arıkan Yapı girişimi ile yükselen Park Village Evleri 144 adet villadan meydana geliyor.


Büyükçekmece Park Village Evlerinde yer alan villalar 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Arıkan Yapı Park Village projesinde konut teslimleri sahiplerine hemen yapılıyor. Park Village projesinde konut satışları tamamlandı.


Büyükçekmece Park Village nerede?

Park Village Büyükçekmece adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi Arıkan Yapı Yerleşkesi 235 Ada 1 Parsel Büyükçekmece / İST 


Büyükçekmece Park Village ulaşım krokisi:

 


Park Village örnek daire: