28 / 03 / 2024

park village büyükçekmece adres

park village büyükçekmece adres

Park Village Evleri, Büyükçekmece'de Arıkan Yapı tarafından konumlandırıldı. Projedeki yer verilen dairelerin alanları 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor ve projede toplam 144 villa bulunuyor...

Park Village örnek daire!

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Büyükçekmece Park Village projesinde yer alan dairelerin tamamı satıldı. Park Village örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor.

Arıkan Yapı Park Village!

Banka kredisi kullanılabilen Park Village Büyükçekmece Evleri toplamda 144 adet villadan meydana geliyor. Arıkan Yapı Park Village Evlerinde teslimler bu yıl sonu gerçekleşecek. Park Village Evlerinde bütün satışlar tamamlandı.

Park Village projesi!

Anahtar teslimleri 2013 Aralık'te gerçekleşecek olan Park Village projesi 144 adet villadan oluşuyor. Satışlarının çoğunun tamamlandığı Park Village Konutlarında kalan villalar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Park Village ödeme planı!

Park Village ödeme planı 'na göre minimum yüzde 25'lik peşinat ödemesi konut almak için yeterli oluyor. Park Village ödeme planı hakkında 0 212 850 80 07 numaralı telefondan bilgi edinebilirsiniz..

Park Village projesi!

Park Village projesi Arıkan Yapı imzasıyla Büyükçekmece' de hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Park Village' da satışı devam eden villaların fiyatları 650 bin Dolar' dan başlangıç gösteriyor...

Park Village satılık!

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirilen Park Village satılık daire fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar villa olarak tasarlandı...

Park Village örnek daire!

Arıkan Yapı imzası taşıyan Park Village örnek daire görüntüleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Satışların devam ettiği Park Village projesindeki konutlar 650 bin dolardan başlangıç gösteren fiyatlarla alıcısına sunulmuş durumda...

Park Village teslim tarihi!

Park Village teslim tarihi olarak bu senenin sonu yani Aralık ayı olarak belirlendi. Büyükçekmece'de yükselen Park Village projesinde konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Park Village ödeme planı!

İstanbul'un Büyükçekmece bölgesinde yer alan Park Village ödeme planı 'na ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Park Village örnek daire!

Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Park Village örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Büyükçekmece Albatros Parkı bugün 4. kez satışa çıktı!

BÜYÜKÇEKMECE'deki Albatros Parkı bugün 4. kez 160 milyon lira bedelle ihaleye çıkıyor. Diren Büyükçekmece Platformu aktivistleri, ihale öncesi "Sattırmayız" paylaşımları yaptı

Büyükçekmece'de "Yeşil Çatı" Uygulaması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve yeşil alanların doğal yeşil dokusunu bozmamak için, bu bölgelerde yapıların çatılarına doğal bitkiler dikiyor.

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

park village büyükçekmece adres Haberi

park village büyükçekmece adres

Park Village Evleri, Avrupa Yakası Büyükçekmece'de Arıkan Yapı imzası ile inşa edildi. Proje toplam 312 bin metrekarelik alana üzerinde yükseliyor.


Villa büyüklükleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında olan Park Village Evleri, geniş yeşil alanları ve sosyal imkanları ile doğa içerisinde farklı bir yaşam alanı oluşturuyor.


Park Village Evleri, Göl Vadisi Arıkan Yerleşkesi'nde yer alıyor. Satışları tamamlanan proje ile ilgili detaylı bilgiler için iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Park Village Evleri, Villa Lagina, Villa Thera, Villa Trilye, Villa Sardes, Villa Larisa, Villa Claros ve Villa Alinda olarak isimlendirildi.


G 84 Bulvarı Göl Vadisi Arıkan Yapı Yerleşkesi 235 Ada 1 Parsel Büyükçekmece / İST 


Telefon: (0212) 850 80 07 

Web Adresi: www.parkvillage.com.tr

Gizem...