25 / 04 / 2024

Arluxia Beykent Home Ofis'in yüzde 30u satıldı! Metrekaresi 1.500 TL'ye!

Arluxia Beykent Home Ofis'in yüzde 30u satıldı! Metrekaresi 1.500 TL'ye!

Girdiği her sektörde farklı uygulamaları ile dikkat çeken AR Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ikinci projesi Arluxia Home Officein yüzde 30u 20 günde satıldı



Beykentte hayata geçirilen Arluxia Home Office , projesi  kapıdan ilk girdiğiniz andan itibaren lüks karşılama hizmetleriyle sizlere ve konuklarınıza prestiji yaşatmayı hedefliyor.

Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizini gören, eşsiz manzarası asla kapanmayacak olan Arluxia Home Office, 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Kasım 2011in son haftası satışa çıkarılan ve yüzde 30u satılan  proje zemin + 7 kat + çatı + 2 bodrum kattan oluşuyor. Binanın tasarımı 2 Design Group tarafından yapıldı. Her katta 71 metrekareden başlayan home ofis dairelerden kat başına 3447 metrekare flat ofislere uzanan modüler 156 ofis + 29 mağaza + 10 restaurant + 1 fitness salonunun bulunduğu projede daireler birleştirilerek kullanılabiliyor. Metrekaresi 1.500 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Arluxia Home Officei farklı kılan ise Arista Bomonti Businessda olduğu gibi ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler.

Ar Şirketler Grubunun Arista Bomonti Business ile hayata geçirdiği ulaşılabilir maliyetine lüks kavramı Arluxia Home Officede mülk sahibi olanların da yaşayacağı bir ayrıcalık. Arluxia Home Office projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunmak.

444 40 88

www.arluxia.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön