20 / 04 / 2024

Arma Business Life nerede?

 Arma Business Life nerede?

Firma: Okkalar İnşaat

Proje: Arma Business Life

Okkalar İnşaat’ın imzasıyla yükselen Arma Business Life projesi lokasyon olarak Pendik-Kurtköy’de yükseliyor. Arma Business Life nerede, konum, kroki ve ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor




Arma Business Life İstanbul’un Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy’de yükseliyor.  Okkalar İnşaat  imzası taşıyan  Arma Business Life  projesi 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Arma Business Life nerede, konum ve ulaşım bilgileri şöyle:


 Arma Business Life nerede? 


Arma Business Life nerede?


Pendik-Kurtköy’de yükselen Arma Business Life projesinin açık adresi şu şekilde:

Yenişehir Mahallesi Bakü Caddesi No: 6 Kurtköy / İSTANBUL


Arma Business Life nerede, konum, ulaşım bilgileri?


Arma Business Life projesine ulaşmak için, E-5 Karayolu’ndan Pendik-Kurtköy istikametine doğru gidiliyor. Sabiha Gökçen çıkışına kadar ilerlendiği takdirde Atlantis AVM tarafına dönülüyor. Atlantis AVM önünden sol kavşağa dönüldüğünde yolun sonunda yer alan Arma Business Life projesine ulaşılmış oluyor.


 Arma Business Life nerede?


Arma Business Life nerede, konum, ulaşım bilgileri ve ayrıntılı yol tarifi için www.armabusinesslife.com adresinden ve 0216 702 17 84 irtibat numarasından bilgi edinmek mümkün.


Arma Business Life’de restoran, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini futbol sahası, fitness salonu, çocuk bakım odası, basketbol sahası, kafeterya, voleybol sahası, toplantı odası gibi imkanlar yer alıyor. 


Yenişehir Mahallesi Bakü Caddesi No: 6 Kurtköy / İSTANBUL

Telefon: 0216 702 17 84

Faks:  0216 702 17 85

e-Posta: [email protected]

www.armabusinesslife.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön