24 / 04 / 2024

Arnavutköy Steak House 650 bin TL yatırım ile hayat geçti!

Arnavutköy Steak House 650 bin TL yatırım ile hayat geçti!

115 yılı aşkın zamandır tarihe tanıklık eden binasında aralık ayında hizmet vermeye başlayan Arnavutköy Steakhouse, birbirinden özel lezzetleri ile konuklarına yüksek kalite ve güvenilirliği sunuyor...



Arnavutköy'ün ilk ve tek steakhouse'u ünvanına sahip 'Arnavutköy Steak House' 650 bin TL yatırım ile hayat geçti


115 yılı aşkın zamandır tarihe tanıklık eden binasında aralık ayında hizmet vermeye başlayan Arnavutköy Steakhouse, birbirinden özel lezzetleri ile konuklarına yüksek kalite ve güvenilirliği sunuyor. Ünlü bestekar Münir Nurettin Selçuk'un doğup büyüğü ev olan Arnavutköy Steakhouse, sektörde deneyim sahibi Nesrin Yamaç ve Erkan Adar'ın 650 bin TL'lik yatırımıyla faaliyete geçirildi. Arnavutköy Steak House, sadece restoran olarak değil, et satışı ile de hizmet veriyor. Mekanın kasap bölümünde, mönüde de yer alan birçok et çeşidi satışa sunuluyor. Arnavutköy Steak House lezzetleri evlerde de yerini alıyor. Mekân ayrıca kasap ve restoran bölümü dahilinde paket servisi imkanı da sunuyor. 


YENİ BİR LEZZET DENEYİMİ 

Arnavutköy Steak House, et ile birlikte kullanılan malzemelerin yanı sıra Trakya bölgesinde her biri özenle seçilmiş üreticiler tarafından doğal ortamında yetişmiş hayvanlardan temin edilen etler büyük bir hassasiyetle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Mekan özel dolaplarda dinlendirmeye bırakılan T-bone, Dallas, New York, bonfile, dana ve kaburga gibi birçok seçenek et tutkunları ile buluşuyor. 



Sabah Gazetesi 


Geri Dön