29 / 03 / 2024

Arnavutköy'de arsa yatırımları kazandırıyor!

Arnavutköy'de arsa yatırımları kazandırıyor!

Üçüncü havalananına, üçüncü köprü ve bağlantı yolları gibi birçok önemli yatırıma ev sahipliği yapan Arnavutköy’de arsa fiyatları, birkaç yıl içinde 10 kat artış gösterdi.



Bir dönem İstanbul’un biraz dışında yer alan, 350 haneli bir köy iken bugün 225 bin nüfuslu bir ilçe olan Arnavutköy, arsa potansiyeli ile yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Üçüncü havalimanı, üçüncü köprü ve bağlantı yollarına yakınlığı nedeniyle Arnavutköy’deki araziler değerini kısa bir sürede 10’a katladı.


Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, Arnavutköy’e yapılan yatırımın kısa sürede kâr sağlayacağını belirterek, küçük yatırımcılardan büyük yatırımcılara kadar birçok kişinin arsa sahibi olmasının mümkün olduğunu açıkladı. Özbek, “İstanbul’da yatırım yapmak genellikle büyük bütçeler gerektiriyor. Bugün İstanbul’da ortalama bir evin fiyatı 300 bin TL’den başlıyor, bu da yatırım yapmak veya ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlarımızı zorluyor. Arnavutköy gibi her geçen gün değerlenen bir bölgede 100 bin TL’nin altında arsa almak ise mümkün. Bölgenin konum avantajı sayesinde de bu arsa kendini kısa sürede amorti edecek bir yatırıma dönüşecek ”diye konuştu.


İbrahim Özbek, “Bu süreçte biz de Uzman Arsa olarak bölgede yatırım yapmak isteyenlerin bütçelerine göre doğru yönlendirmeler yaparak, arsa sahiplerinin kısa sürede kazanç elde etmesini konusunda destek oluyoruz” dedi.


Geri Dön