19 / 04 / 2024

Arnavutköy'e dünyanın en büyük fuar alanı yapılacak!

Arnavutköy'e dünyanın en büyük fuar alanı yapılacak!

Kadir Topbaş, Arnavutköy ve Eyüp'te vatandaşlarla X buluştu. Arnavutköy'de Akpınar Mahallesi'nde yeni yapılan caminin açılışına katılan Başkan Kadir Topbaş, cuma namazı çıkışında vatandaşlara hitap etti.




Topbaş: Arnavutköy'deki 3. havalimanının yakınında dünyada örneği olmayan bir kongre ve fuar kampüsü yapacağız. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy ve Eyüp'te vatandaşlarla X buluştu. Arnavutköy'de Akpınar Mahallesi'nde yeni yapılan caminin açılışına katılan Başkan Kadir Topbaş, cuma namazı çıkışında vatandaşlara hitap etti. 


İstanbul'a yaraşan 2-3 milyon metrekarelik bir alanda dünyada örneği olmayan bir fuar ve kongre kampüsü yapacaklarını açıklayan Kadir Topbaş, "Bu ne demek? Dünyanın en büyük fuar alanı demek. Arnavutköy'e aş iş demek. Dünyanm en büyük fuar ve kongrelerinin havalimanı yakınında, Arnavuktöy'de yapılması demek. Yerini belirledik, proje çalışmalarını sürdürüyoruz. Arnavuktöy'ün dünya ile temas ettiği dev bir proje olacak. Yerlerinizin değer


EYÜP'TEN METROYA FÜNİKÜLER 

Eyüp Sultan Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Topbaş, "Eyüplü vatandaşlarımız metroya kolaylıkla ulaşsın diye Bayrampaşa Metro İstasyonu'ndan Eyüp Meydanı'na yüzeysel bir funiküler yapacağız" dedi lerini bilin. Buranın değeri birkaç kat artacak" diye konuştu. 



Refik Fidan/Türkiye




Geri Dön