20 / 04 / 2024

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 207 bin TL'ye arsa satıyor!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 207 bin TL'ye arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.



Yeni bir arsa almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da sitesinde kamuya açık bir olarak yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sayfasından yayımlanan ihaleler arasında Iğdır  ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 207 bin TL ye arsa satıyor!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Iğdır ili, Merkez ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 76010100264 şeklinde belirtildi. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 450 metrekare.


Geri Dön