19 / 03 / 2024

Milli Emlaktan satılık arsa

Milli Emlaktan satılık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinden yayımlanan  Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki imarlı arsa da bulunuyor. İşte satış bedeli 24 bin 500 TL olarak belirlenen arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan 198 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyen vatandaşlar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 198 bin TL'ye arsa satacak.

Ucuz arsa arayanlar dikkat! Bu fırsatı kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir'de yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 207 bin TL'ye arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 69 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan 80 bin 100 TL'ye arsa fırsatı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak başkentte 43 bin 300 TL'ye arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Polatlı  ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 11:50'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 170 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili, Merkez ilçesi Kisecik Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:15'te gerçekleştirilecek.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli  ilçesi Alaaddin Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan satılık arsalar!

Kartal ve Kadıköy Emlak Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkullerin ihaleleri 26/11/2014 ve 27/11/2014 tarihleri arasında açık teklif usulü satışa ve kiraya sunulacak.Şartname www.ist-def.gov.tr adresinden ulaşılabilinir.

Levent Life Residence'ta satılık dairelerin fiyatları 375 bin dolardan başlıyor!

Levent Life Residenceda satılık 1 oda 1 salon evler 375 bin dolardan; 2 oda 1 salon evler 550 bin dolardan ve 3 oda 1 salon evler ise 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor

Ayışığı Vadi Evlerinde satılık dairelerin fiyatları 120 bin liradan başlıyor!

Ayışığı Vadi Evlerinde satılık 1 oda 1 salon daireler 120 bin lira ile 150 bin lira; 2 oda 1 salon daireler 195 bin lira ile 260 bin lira; 3 oda 1 salon daireler 239 bin lira ile 360 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Sağlam Park Evlerinde satılık dairelerin fiyatları 165 bin liradan başlıyor!

Sağlam Grup tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Sağlam Park Evleri'nde satılık dairelerin fiyatları şöyle; 2 oda 1 salon evler 165 bin liradan; 3 oda 1 salon evler 265 bin liradan; 4 oda 1 salon evler ise 285 bin liradan satılıyor

Güney Residenceta satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor!

Sarıyer Zekeriyaköy Güney Residenceta satılık 3 oda 1 salon çatı dubleksleri 360 bin dolardan; 3 oda 1 salon bahçe dubleksleri ise 420 bin dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor...

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 400 bin dolara kadar çıkıyor... Proje Erguvan, Akasya, Sedir, Ladin ve Manolya olmak üzere toplam beş bölümden meydana geliyor...

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Tariş Genel Müdürlüğünden İzmirde satılık arsa!

Tariş Genel Müdürlüğü İzmir Alsancakta satılık depolu arsasını satışa çıkardı. Arsa Umurbey Mahallesi 1497 Sokak No: 8 Alsancak İzmir adresinde bulunuyor

Sevil Sertin evindeki bütün sanat eserleri satılık!

Fotoğraf sanatçısı Sevil Sertin Çubuklu Vadi Villalarındaki evinde karşınıza çıkan bütün sanat eserleri satılık. Mobilyalar ise beğenip hemen sipariş verebileceğiniz parçalar...

Milli Emlaktan satılık arsa Haberi

Milli Emlaktan satılık arsa

Arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Kasım ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar'da da konut imarlı arsa satışı gerçekleştiriyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde Kasım ayı ihale ilanına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ilinin Şuhut ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa sunduğu konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 03180100515 şeklinde açıklandı. Yine resmi Milli Emlak'ın sitesindeki  detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 666,04 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 666,04 metrekare şeklinde  bildirildiği imarlı arsanın satış bedeli 13 bin 50...